Múlt héten péntek és vasárnap között rendeztük meg a V4 Tigrisek Kupát és edzőtábort a Shotokan Karate-do International Federation Hungaryvel közösen. Vendégeink voltak a Cseh és Lengyel szövetség karatésai is. De több klub képviseltette magát Ausztriából is. A V4Fund támogatásával sikerült egy szuper rendezvényt összehozni. Pénteken és szombaton Ryusho Suzuki sensei (SKIF Hombu Dojo) tartott edzéseket. Szombaton délelőtt az edzők a kötelező továbbképzés keretében elméleti előadásokat hallgattak meg, majd délután ők is csatlakoztak az edzésekhez. Köszönjük Csiszár Szabolcsnak,hogy bemutatta városunkat és Vincze Virgilnek a szakmai részt.
200 körül volt a teljes létszám, aki a rendezvény valamelyik programján részt vett. Nem számítottunk rá, hogy ilyen sokan eljöttök. Ez pénteken látszott is, mert nagyon tele volt a terem, de mi ennek csak örülni tudunk.
Szeretném külön megköszönni Lovász Györgynek és Bucs-Tonk Dóranak a több hónapig tartó szervezést és rengeteg telefont, emailt. Gáncsné Halász Edit titkárnőnknek a rengeteg papírmunkát és türelmet.
Nagyon hálás vagyok az egyesületünk tagjainak, barátainknak és mindenkinek aki hozzárakott bármennyit is a hétvégéhez. Elnézést, hogy nem írok ki mindenkit, de sokan voltatok. Volt aki rendezkedett, volt aki az étkezésben segített vagy csak autóval fuvarozta a lengyeleket, magyarokat.
Ígérem, hogy jövőre is megpróbálunk egy hasonlóan színvonalas rendezvényt csinálni.
Oss
Gáncs Krisztián
Elnök

Ma sem maradtunk edzés nélkül. A nagyok edzésére ellátogatott Lovász György sensei a SKIH elnöke és Veronika Dóra Bucs-Tonk alelnök. Jó kis kumités feladatok voltak.
Köszönjük az edzést!

Ráhangolódtunk a hétvégi Suzuki sensei edzőtáborra Ausztriában Tanaka sensei dupla edzésén. Az első edzésen kihon és kihon ippon kumite, míg a második edzésen kata és kumite volt.

2019. november 15-17. között rendezi meg egyesületünk a V4 Tigrisek Kupát és edzőtábort. Pénteken és szombaton Ryusho Suzuki 7.danos mester vezetésével lesznek edzések. Vasárnap Ippon Han Shobu szabályrendszerben rendezünk versenyt.

A Visegrádi Alap támogatásának köszönhetően vendégül látunk Cseh és Lengyel karatésokat is.

További információ a www.tigrisekkupa.hu oldalon található.

Kint voltunk a városi sportnapon. Aki meglátogatott minket kis ajándékokkal térhetett haza a Visegrádi Alap támogatásával #shotokantigrisek #v4fund #visegradialap

Köszönjük mindenkinek aki szavazott egyesületünk pályázatára és ezzel segítette az első hely elérését. 2019. szeptember 29-én találkozunk a Hotel Sziesztánál családi túrára.

Elindult egyesületünk weblapja. Folyamatosan töltjük fel az információkat. Amennyiben ötleted van nyugodtan írj nekünk.

2016. május 20-án egy kis csapattal Nagykanizsán jártunk Béres János 6.dan sensei edzésén. A edzésen kumite feladatok gyakorlása volt. Köszönjük a senseinek a rengeteg instrukciót és a jó edzést.

Képgaléria a facebook oldalunkon megtekinthető.