Kaptunk egy kis támogatást a SOSZ Hiszek benne programjától. Így most több lehetősége lesz edzeni a versenyzőknek és azoknak akik versenyezni szeretnének.

Bercinek szerveztünk egy meglepetés bulit. Sok-sok éve edz velünk, itt szerezte fekete övét is. Holnap indul Budapestre, hogy a SOTE-n megkezdje tanulmányait. Sok sikert kívánunk neki és visszavárjuk edzésre, ha itthon lesz.
Köszönjük Árpinak a rengeteg munkát, hogy ez az esti buli 1 nap alatt összejöjjön.

Augusztus 25-27. között SKIF Világbajnokság Győrben. Már csak 3 hét és ott leszünk a tatamin. A soproni csapat közösen készül maximumra pörgetve az edzéseket. Ma és holnap dupla edzés, jövő héten Szarvason válogatott összetartás és az utolsó hétvégén is lesznek edzések.
Az induló csapat:
- Kocsis Bendegúz kata
- Deák Zsolt kata
- Deák Hanga kata
- Halász Torda kumite és csapat kumite
- Balla Dániel (Bushido-Viadukt SE) felnőtt kumite és csapat kumite
- Gáncs Krisztián master kata, csapat kata és yakosoku kumite
Hajrá magyarok!

Idén is segítettünk a Sopron Trail csapatának a túra szervezésében. A jó időben rengetegen jöttek ki futni vagy túrázni erre a szuper versenyre.

Gratulálunk a szervezőknek!

 

Megtartottuk nyári övvizsgánkat Lovász György, SKI Magyarországi Szövetségének elnökének vezetésével. A délelőtti és a délutáni edzésen és a vizsgán bemutatott teljesítmény alapján lehetett továbblépni a következő övfokozatra. Mindenki szépen dolgozott a nagy meleg ellenére. Az apróbb hibákat majd megbeszéljük és javítjuk.
Gratulálunk mindenkinek!

Ma rendezték a Kihívás napját. Sportfelügyelet Sopron meghívására és Árki Henriett aerobik és fitness edző szervezésében mi is tartottunk karate edzést.
Mindenki ügyes volt!
 

A 34. Soproni Sportgálán a csehországi verseny miatt nem tudtunk részt venni. Utólag edzésen kapták meg a város elismerő oklevelét és érmét az idei díjazottaink: Kocsis Bendegúz, Deák Zsolt, Deák Hanga, Gáncs Nóra és Halász Torda.
Gratulálunk!
 

Egyesületünk 2023. június 26-30. illetve július 31- augusztus 4. között nyári tábort szervez 5-12 éves gyerekeknek a Megasportban (Sopron, Pozsonyi út 2.). Várunk minden mozogni vágyó gyermeket változatos programokkal.

Amit nyújtunk:

- 3x étkezés (tízórai, meleg ebéd, uzsonna)

- karate és önvédelemi edzés

- kézműveskedés

- túrázás

- közös fagylaltozás

Tábor minden nap 8:00 és 16:00 óra között van nyitva.

Tervezett program (időjárás függvényében változhat):

Jelentkezés:

Online (https://forms.gle/TPaszo5L8Fue1fw8A) vagy személyesen

További információ:

Gáncs Krisztián +36209323655
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A táborban csak egészséges gyerek vehet részt. Az első napon kötelező leadni a mellékelt szülői nyilatkozatot.

A programok és a feltételek változtatásának jogát fenntartjuk!

Mennyibe kerül a tábor?

36 900,-Ft/fő/hét május 15-ig történő jelentkezéssel.

39 900,-Ft/fő/hét május 15 után történő jelentkezéssel.

Testvérek számára 10% kedvezmény azonos héten való részvétel esetén.

A jelentkezés 15000,-Ft előleg (vagy az egész összeg) befizetése esetén válik véglegessé. A teljes összeget a tábor előtti hét első napjáig kell rendezni.

Hogyan tudok fizetni?

Személyesen készpénzben telefonon egyeztetett időpontban vagy utalással egyesületünk számlaszámára:

Takarékbank 59500368-11121134

Megjegyzésben kérjük feltüntetni hogy nyári tábor és a résztvevő nevét.

Hol lesz a tábor?

Megasport alsó terem. Sopron, Pozsonyi út 2.

Hogyan tud jelentkezni?

Online az alábbi jelentkezési lap kitöltésével vagy személyesen előre egyeztetett időpontban.

https://forms.gle/TPaszo5L8Fue1fw8A

Mikor végleges a jelentkezés?

A jelentkezés a tábor díjának (illetve előleg) befizetésével válik véglegessé. A táborban létszámlimit lesz. A befizetések beérkezésének sorrendjében töltjük fel a helyeket. Amennyiben a tábor betelik a további befizetéseket visszautaljuk és a jelentkezést nem tudjuk elfogadni.

Mire van szükség a jelentkezéshez/részvételhez?

1. A jelentkezési lap kitöltésére (online vagy személyesen).

2. Részvételi díj befizetésére

3. Szülői nyilatkozat leadására az első napon

Miről szól az önvédelmi rész?

Egyesületünk a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával komplex önvédelmi és internet használati tanfolyamot szervez. Ebből a programból ismerhetnek meg részleteket a gyerekek. A program a korosztálynak megfelelően mutatja be az internet használatának veszélyeit és nyújt betekintést az önvédelmi ismeretekbe.

Milyen lesz az étkezés?

A tízórai és uzsonna hideg étel sok gyümölccsel. Az ebéd az aktuális előírások betartásával vendéglőből érkezik. Amennyiben gyermeke allergiás azt a jelentkezésnél és a tábor első napján is jelezze.

Hogyan tudom lemondani a tábort?

A tábor megkezdése előtti hetedik napig írásban szabadon lemondható és a teljes díjat visszatérítjük. Utána visszatérítésre nincs lehetőség, de a részvétel szabadon átruházható. A tábor megkezdésekor orvosi igazolás benyújtása mellett egyedi elbírálás alapján a teljes vagy részleges részvételi díjat visszatéríthetjük.

Mit hozzanak magukkal a gyerekek?

A tábor programjaihoz illő kényelmes ruha és váltóruha edzésekhez. A terembe csak sportcipőben (váltócipő) lehet belépni.

Hozhatnak telefont, elektronikai eszközt?

Amennyiben lehetséges akkor kérjük ne hozzanak. Ha mégis szükség van rá, akkor azt csak saját felelősségre tehetik meg. Ezek őrzését, felügyeletét nem vállaljuk! Amennyiben a szülőt el kell érni azt a felügyelők minden esetben biztosítják a jelentkezési lapon megadott számokon.

 

V4 Gen Mini-Grants 2023

#v4fund #visegradfund