Egyesületünk részt vett a XXIV. Sakura Karate Kupán Szombathelyen. Katásaink és kumitéseink is szépen helyt álltak az idei év első versenyén. Székely Botond a legkisebbek között először állt fel versenyezni a tatamira és egy első és egy harmadik helyet szerzett meg. Edzőink közül Balla Dániel a bíráskodás mellett a felnőtt kumite első helyét is megszerezte, míg egyesületünk elnöke Gáncs Krisztián katában második, a Grand Master kategóriában pedig harmadik lett.
Eredményeink:
🥇1. hely
Székely Botond Kiba dachi kumite
Balla Dániel felnőtt kumite
Lőrinczy Zselyke Szivacs kumite és kiba dachi kumite
🥈2. hely
Varga-Illés Nataniel kata és kumite
Lőrinczy Zselyke kata
Kocsis Árpád felnőtt kata
Gáncs Krisztián felnőtt kata
Halász Torda kumite
Takács Niké Kata
Kata csapat (Deák Hanga, Gáncs Nóra, Takács Niké)
🥉3. hely
Kocsis Bendegúz Kata és kumite
Deák Hanga kata
Székely Botond szivacs kumite
Vörös Benjamin kata
Varga-Illés Nataniel kata felnevezés
Lőrinczy Zselyke kata
Gáncs Krisztián Grand Master kata
Halász Torda kumite felnevezés
Gratulálunk mindenkinek!

Az idei év utolsó versenyén vettünk részt egy kis csapattal. 7 ország, 22 karate klubjának 150 versenyzőjének részvételével egy jó hangulatú, barátságos versenyen zártuk az évet.
A küzdelmeket Halász Torda kezdte kumitében. A 3. helyéhez négy küzdelem kellett, amelyből csak egyet vesztett el kis különbséggel a későbbi győztessel szemben az elődöntőben. A felnevezésben 1. helyet szerzett. Katásaink másik tatamin küzdöttek. Pál-Szabó Zoltán 1. helyen végzett, Takács Niké szépen versenyezve a 4. helyet szerezte meg. Pál-Szabó Vivien most nem hozott érmet, de keményen küzdött az erős mezőnyben.
A bíráskodásban egyesületünk vezetője Gáncs Krisztián segédkezett. Most egy kis pihenés következik a versenyzőknek, majd február végén indul az új év a versenyzőknek.
 

Ma sikeresen megtartottuk a VIII. Tigrisek Karate Kupát. Köszönjük magyar és osztrák vendégeinknek, hogy eljöttek. Szuper hangulatban telt a verseny és mindenki mosolyogva távozott. Egyedül az orvos volt szomorú, mert ma semmi dolga nem volt.

Jövőre újra találkozunk!

2023. október 8-án rendezték meg a nemzetközi Goju Kupát Szombathelyen a Savaria Arénában WKF szabályrendszer szerint. 10 országból 28 egyesület több mint 400 nevezéssel vett részt a rendezvényen. A soproni versenyzők szép eredményeket értek el.

1. hely

Lendvai Miklós kata

Balla Dániel felnőtt kumite

2. hely

Varga-Illés Natániel kata és szivacs kumite

3. hely

Lendvai Miklós kumite

Lőrinczy Zselyke kata

Kocsis Bendegúz kata

Kocsis Árpád felnőtt kata

Halász Torda kumite

A csapatot Balla Dániel sensei és Láng Tamás sensei segítette.

Gratulálunk mindenkinek!

2023. szeptember 23-án szombaton Százhalombattán került megrendezésre a II. SKI Open karate verseny. Egyesületünk szép eredményekkel tért haza.
1. Kiss Benjamin (kumite), Kocsis Árpád (kata)
2. Deák Hanga (kata), Kocsis Bendegúz (kata), Halász Torda (kumite)
4. Kata csapat (Deák Hanga, Gáncs Nóra, Takács Niké)
Gratulálunk mindenkinek!
Oss

Véget ért a 14. SKIF világbajnokság Győrben. Halász Torda csapat kumitében társaival 3. helyen végzett. Gáncs Krisztián, egyesületünk elnöke Bucs-Tonk Dóra senseiel yakosuko kumitében 4. helyet szerezte meg és csapat katában a 150+ -os kategóriában 7. Lett Bucs-Tonk Dórával és Uray Ivánnal közösen. A többiek most nem jutottak a dobogó közelébe, de beleadtak mindent az erős mezőnyben.
Egyesületünk tagjai pedig fárasztó munkával dolgozták végig a hetet és segítettek ahol tudtak. Elfáradtunk, de fantasztikusan sikerült az esemény. Köszönjük mindenkinek a munkáját és gratulálunk az eredményekhez! Oss
 
 
 
 
 
 
 

A tavaszi szezon lezárásaként a szlovéniai Mutában léptünk tatamira egy kis csapattal a Szlovén SKI szövetség meghívására. Szépen dolgoztak a gyerekek. 2 arany, 4 bronz érmet hoztunk haza.
A jövő héten övvizsga, nyári tábor és augusztus végén pedig a SKI Világbajnokság Győrben vár a gyerekekre.
 
Arany: Halász Kornél kata, Halász Torda kumite felnevezés
Bronz: Takács Niké kata, Gáncs Nóra kata, Halász Torda kumite, Gáncs Nóra-Pál-Szabó Vivien-Takács Niké kata csapat
 

Ma Csömörön jártunk a 4. Tanévzáró Bajnokságon. Szuper szervezés, kemény ellenfelek, szép eredmények. Gratulálok mindenkinek a csapatból!
 
Arany érem:
Lőrinczy Zselyke 2x
Deák Zsolt
 
Ezüst érem:
Deák Hanga
Lőrinczy Zselyke
 
Bronz érem:
Gáncs Nóra
Halász Kornél
Kocsis Bendegúz

2023. április 29-30-án Hradec Kralovéban jártunk a Grand Prix versenyen. Halász Torda nagyon erős kumite mezőnyben szépen versenyezve harmadik lett. A nemrégen összeállt lány kata csapatunk (Deák Hanga, Gáncs Nóra, Pál-Szabó Vivien) első nagyobb versenyükön 5. helyen végzet. Halász Kornél a kadettek 30 fős mezőnyében a nyolcaddöntőig jutott. Kocsis Árpád pedig a felnőttek között mérette meg magát.
Vasárnap a gyerekek kategóriáival folytatódott a verseny. A kezdők és haladók szétválasztása után is 20 fő feletti kategóriák voltak. Kocsi Bendegúz szépen katázva a 4. helyen végzett első nemzetközi versenyén. Deák Hanga és Zsolti mindent beleadtak, de most nem jutott a döntő közelébe. Rengeteg tapasztalatot szereztünk és sok indulót láttunk, akik a nyári győri Világbajnokságon is ott lesznek.
Mindeközben Sopron városa megrendezte 34. Sportgáláját, ahol egyesületünk 5 versenyzőjét díjazták volna, ha nem lennének itt a versenyen. Deák Hanga, Gáncs Nóra, Kocsis Bendegúz, Deák Zsolt és Halász Torda szerepelt a díjazottak listáján.