Megtartottuk utolsó felkészítő túránkat a január 27-i Extrem Burgenland túrára. Több, mint 20-an vágtunk neki a 40 kilométeres távnak. Volt aki kevesebbet, de volt aki 54 kilométert is túrázott ma, mivel a rajtba is gyalog érkezett Sopronból és úgy is ment haza.
Ismét tökéletes frissítést kaptunk a Tornácos - Hegykőtől, akik a 120 kilométeres túrából is kiveszik a részüket, hiszen nem csak frissítőpontot üzemeltetnek, hanem a 80 kilométeres táv rajthelyét is ők adják. Köszönjük nekik a szíves vendéglátást.
Aki még nem nevezett, de indulna a túrán az siessen, mert holnap lezárják a nevezést a szervezők.

Megtartottuk évnyitó családi túránkat. ✅ Több mint ötvenen indultunk neki a Károly-kilátóhoz vezető útnak. 🌲🪵↗️ A boszorkány tanösvényen megnéztük, hogy van-e köztünk boszorkány (volt)🧙‍♀️ Játszottunk egy kicsit a játszótéren és a sípálya felé jöttünk haza. 🚶‍♀️🚶
Boldog új évet mindenkinek!
 

Több mint 30-an indultunk neki az idei első Extrem Burgenland felkészítő túrának. Gyönyörű időben vágtunk neki a 20 kilométeres távnak. Jó tempóban és hangulatban mentünk végig és még plusz egy kilométer is belefért.
Legközelebb december 4-én indulunk útnak, akkor 30 kilométeres távon.
Köszönjük, hogy eljöttetek!

2022. október 8-án tartották a Kéktúrázás napját. Egyesületünk két szakasz vezetését vállalta. A Sárvár-Gérce szakaszon Gáncs Krisztián, a Gérce-Káld szakaszon pedig György Lederer vezette a túrázókat. Összesen több mint 70-en csatlakoztak hozzánk a gyönyörű időjárásban. Az ország mindhárom kéktúra útvonalának teljes hosszában lehetőség volt a közös túrázásra.
Gratulálunk minden résztvevőnek!
 
 

Közel 100 embert és jó pár négylábút sikerült megmozgatnunk a mai családi túránkkal. Sajnos az eső nem bírta ki délutánig, de így is sokan indultak útnak a 6 vagy 12 kilométeres távon. Sőt voltak akik mindkét távot teljesítették egymás után. A Tesco Ön választ, mi segítünk programjának támogatásával és az Európai sporthét keretein belül megrendezett esemény végén sokan ajándékkal tértek haza. A Hotel Szieszta most is tökéletes rajt/cél helyszín volt.
Köszönjük mindenkinek a támogatást és részvételt!

Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttetek. Összesen 174-en vágtunk neki az 5 kilométeres távnak az "éjszakában". Jó volt látni a rengeteg gyereket. A délelőtti havazást látva nem gondoltuk, hogy ilyen sokan leszünk, de végül estére az időjárás is kegyeibe fogadott minket.
Köszönjük a támogatásokat is. Már keressük, hogy milyen formában és hova tudnánk a leggyorsabban eljuttatni.
Ne feledjétek, hogy április 9-én Soproni Távlatok túra és futóverseny. Ott is tudjátok majd gyűjteni a kilométereket.

Sikeresen véget ért az idei utolsó felkészítő túránk. Több mint 30-an vágtunk neki a mai 40 kilométeres távnak a Fertő parton. Többen gyalog érkeztek és mentek haza Sopronba így ők közel hatvan kilométert tettek ma meg. Köztük, Ágnes Tömördi is, akinek innen is kívánunk boldog születésnapot!
Az időjárás is segített az igazi extrém túra hangulatának megteremtésében. -3 fokban indultunk és napközben se kényeztettek minket a plusz fokok. A 28. kilométernél egy kicsit betértünk melegedni a Tornácos - Hegykő szállodába, ahol ismét fantasztikus frissítéssel vártak minket. Köszönjük nekik a szíves vendéglátást.
Amennyiben az eredeti január 28-i időpontban nem tartják meg a túrát a korlátozások miatt, akkor természetesen segítünk majd a nyári túrára való felkészülésben is.
Gratulálunk mindenkinek!