Közel 100 embert és jó pár négylábút sikerült megmozgatnunk a mai családi túránkkal. Sajnos az eső nem bírta ki délutánig, de így is sokan indultak útnak a 6 vagy 12 kilométeres távon. Sőt voltak akik mindkét távot teljesítették egymás után. A Tesco Ön választ, mi segítünk programjának támogatásával és az Európai sporthét keretein belül megrendezett esemény végén sokan ajándékkal tértek haza. A Hotel Szieszta most is tökéletes rajt/cél helyszín volt.
Köszönjük mindenkinek a támogatást és részvételt!

Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttetek. Összesen 174-en vágtunk neki az 5 kilométeres távnak az "éjszakában". Jó volt látni a rengeteg gyereket. A délelőtti havazást látva nem gondoltuk, hogy ilyen sokan leszünk, de végül estére az időjárás is kegyeibe fogadott minket.
Köszönjük a támogatásokat is. Már keressük, hogy milyen formában és hova tudnánk a leggyorsabban eljuttatni.
Ne feledjétek, hogy április 9-én Soproni Távlatok túra és futóverseny. Ott is tudjátok majd gyűjteni a kilométereket.

Sikeresen véget ért az idei utolsó felkészítő túránk. Több mint 30-an vágtunk neki a mai 40 kilométeres távnak a Fertő parton. Többen gyalog érkeztek és mentek haza Sopronba így ők közel hatvan kilométert tettek ma meg. Köztük, Ágnes Tömördi is, akinek innen is kívánunk boldog születésnapot!
Az időjárás is segített az igazi extrém túra hangulatának megteremtésében. -3 fokban indultunk és napközben se kényeztettek minket a plusz fokok. A 28. kilométernél egy kicsit betértünk melegedni a Tornácos - Hegykő szállodába, ahol ismét fantasztikus frissítéssel vártak minket. Köszönjük nekik a szíves vendéglátást.
Amennyiben az eredeti január 28-i időpontban nem tartják meg a túrát a korlátozások miatt, akkor természetesen segítünk majd a nyári túrára való felkészülésben is.
Gratulálunk mindenkinek!

2022. január elsején 14:00 órakor ismét megtartottuk évnyitó túránkat. 50-en indultunk neki a 4.6 kilométer táv teljesítésének kellemes tempóban. Rengetegen voltak az erdőben a tavaszias időnek köszönhetően.
Útvonal: Hotel Szieszta - Deák-kút - Kalandpark - TV torony - Károly-kilátó (itt pihenő és játszási lehetőség a gyerekeknek) - Sípálya - Dalos-kő - Muck emlékmű - Hotel Szieszta

2022. január 1-én is megrendezzük évnyitó családi túránkat. Mindenkit szeretettel várunk.

További információ: https://www.stse.hu

Megtartottuk a második Extrem Burgenland felkészítő túránkat. A 31 kilométeres távot 6 és fél óra alatt teljesítettük. Az éjszakai esőzés és a reggeli borús időjárás sokakat elrémisztett a mai túrától, de mi mégis csak az Extrem Burgenlandra készülünk és január végén se mindig van nyári időjárás. A rajtban egy kis meglepetés is ért minket, mert Laszlo Bognar, az ORF magyar szerkesztőségének tagjának közvetítésével egy kis videó üzentet kaptunk a januári túra főszervezőjétől, Michael Oberhausertől (itt megtekinthető). Laci féltávig velünk is tartott és közben interjúkat is készített a rádió számára.
A rajtnál az eső is elállt és az útvonal is jól járható volt, kivéve ahol nem. 15 kilométernél a Páneurópai Piknik emlékparknál egy kis meleg tea és zsíros kenyér várta a résztvevőket.
Gratulálunk minden résztvevőnek!