Ma sikeresen megtartottuk 30 kilométeres felkészítő túránkat. 17-en indultak neki a hidegben a Hotel Szieszta - Harka - Istenszéke - Muck - Várhely - Ciklámen tanösvény - Hotel Szieszta útvonalnak Lederer Gyuri vezetésével.
Gratulálunk minden teljesítőnek!

Idén október 14-én rendezték meg a Kéktúrázás napját. Egyesületünk három szakasz vezetését vállalta Sárvár és Hosszúpereszteg között. Az OKT-05-ös szakaszon Gáncs Krisztián, az OKT-06-oson Lederer György és a OKT-07-esen Bujdosó Antal vezette a jelentkezőket. Gyönyörű napsütéses időben teljesítettük a 11.1, 14.1 illetve 10.8 kilométeres távokat.

Már lehet regisztrálni a Kéktúrázás Napjára. Idén már 3 szakaszon találkozhattok velünk:
005 Sárvár - Gérce Gáncs Krisztián
006 Gérce - Káld György Lederer
007 Káld - Hosszúpereszteg Bujdosó Antal Jr.
A túra ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Maximum 50 fő egy szakaszon.
 

Idén is lesz Kéktúrázás napja október 14-én. Három szakaszon is egyesületünk által vezetett túrán vehettek majd részt. Részletek később.
5 Sárvár - Gérce 11,1km 90 méter szintemelkedés Gáncs Krisztián
6 Gérce - Káld 14,1km 125 méter szintemelkedés György Lederer
7 Káld - Hosszúpereszteg 10,8km 90 méter szintemelkedés Bujdosó Antal Jr.

Idén 14. alkalommal került megrendezésre a Soproni TÁVlatok túra és futóverseny. Új helyszínen volt a rajt. Most a Soproni Egyetem Botanikus kertjéből indultak a túrázók a és futók is Lederer György és hegyi Péter főszervezők irányításával. A túra indén része volt a Cartographia kupa versenysorozatnak így rengetegen érkeztek távolabbról is.

A több napos esőzés alaposan megnehezítette az indulók dolgát.A felázott talajon futni és megáradt patakokon kellett átkelni a túrázóknak végig szemerkélő esőben. A rossz idő ellenére is 117-en indultak el valamelyik távon.

Gratulálunk minden teljesítőnek!

További információ: https://www.stse.hu

Megtartottuk utolsó felkészítő túránkat a január 27-i Extrem Burgenland túrára. Több, mint 20-an vágtunk neki a 40 kilométeres távnak. Volt aki kevesebbet, de volt aki 54 kilométert is túrázott ma, mivel a rajtba is gyalog érkezett Sopronból és úgy is ment haza.
Ismét tökéletes frissítést kaptunk a Tornácos - Hegykőtől, akik a 120 kilométeres túrából is kiveszik a részüket, hiszen nem csak frissítőpontot üzemeltetnek, hanem a 80 kilométeres táv rajthelyét is ők adják. Köszönjük nekik a szíves vendéglátást.
Aki még nem nevezett, de indulna a túrán az siessen, mert holnap lezárják a nevezést a szervezők.