Egy kis csapattal részt vettünk a Paddy Sportegyesület Szent Patrik-napi jótékonysági futásán/sétáján. Gyönyörű tavaszi időben teljesítettük a 2 illetve 4 kilométeres távot.

2022. október 22-én rendezték meg a IV. Ultrabalaton Trail terepfutó versenyt. Sikeresen beértünk a célba 14:00:12-es időeredménnyel. 115 kilométer letudva délelőtt gyönyörű napsütésben, délután pedig egy alapos esőben.
Gratulálunk minden teljesítőnek!

Ma rendezték a GYSEV 150 félmaratont Wulkaprodersdorf és Sopron közötti 22 kilométeres távon. Egyesületünk az ágfalvi frissítő és váltópont üzemeltetését vállalta és egy 4 fős váltóval indult is a versenyen. A Lederer Ildikó, Kőműves Renáta, Lederer György és Gáncs Krisztián alkotta csapat az előzetes elvárásokat túlteljesítve sikeresen célba ért.
Gratulálunk minden futónak!
 

2022. május 1-én 22:05:57-es idővel sikeresen befejeztük az idei Ultrabalaton 210 kilométeres körét. A csapat tagjai és segítői: Gáncs Krisztián, Lederer György, Lederer Ildikó, Poschné Ani, Gyűrű Bernadett, Lipták Viktória, Fehér Csaba, Foki Péter, Szedenics Zsolt, Kovács Edith, Tóth Gergely, Foki Péter és Gáncsné Halász Edit voltak.

Gratulálunk minden teljesítőnek

 

Gyönyörű napsütésben teljesítettük a Zimankó Kupa Tájfutó verseny családi kategóriáját. 5 ponton ellenőrző pontot kellett megkeresni a 3 kilométeres távon. Vasárnapi délelőtti programnak tökéletes volt.

Ultrabalaton Trail 115km a Balaton felvidéken teljesítve. Szuper hangulat, szuper csapat!

XV. Ultrabalaton 216 kilométeres távja sikeresen teljesítve 22:08:43-as köridővel. Szuperul ment a csapat és mindenki kivette a dolgát a munkából. Volt aki több mint 40 kilométert, de volt aki csak 4.7kilométert futott.
Gratulálunk minden Ultrabalaton indulónak!
 

Idén második alkalommal rendezték meg az Burger King Ultrabalaton TRAIL futóversenyt a Balaton felvidéken. A 109 kilométeres távnak 9 fős csapatban vágtunk neki. Mivel a felkészülés nem volt ideális (sérülések, utolsó pillanatban csapattag cserék) úgy vágtunk neki, hogy nem számít az eredmény, de a célba befutunk. Ehhez képest fantasztikusan küzdött mindenki a hidegben. Voltak szakaszok amelyeket gyorsan leküzdöttünk, de volt pár, ahol keményen meg kellett küzdeni az emelkedőkkel, csúszós erdei utakkal, ösvényekkel.
Fantasztikus napot töltöttünk el végig jó hangulatban.
A csapattagok a futás sorrendjében:
Gáncs Krisztián, Viktória Éva Lipták, Ildikó Lederer, György Lederer, Poschné Ani, Dávid Gáncs, Szabó Andrea, Krisztián Tarnai, Veronika Lőrinczné Kozák
 
Jövőre újra nekivágunk!
 

Sikeresen teljesítettük az idei Ultrabalaton 215 kilométeres távját 22 óra 40 perc alatt. Kemény küzdelem volt nem csak a nehéz felkészülés és sérülések miatt, hanem idén az éjszakai időjárás is alaposan megnehezítette a dolgunkat. A hangulat idén is szuper volt és még az előzetesen tervezett időn is sikerült javítanunk.
Gratulálunk minden résztvevőnek!