Egyesületünk részt vett a Shotokan Karate International Magyarországi Szervezetének Ippon Shobu Országos Bajnokságán Újpesten. A kis csapat szép eredménnyel tért haza a 200 fős mezőnyből. 2 arany, 2 ezüst és 9 bronz érmet sikerült megszerezni. A májusi csehországi EB-re készülő versenyzők egyéniben és csapatban is dobogóra álltak azokban a számokban, amelyekben kint is indulni fognak. Ez egy jó felmérés volt nekik, hogy hol tartanak a felkészülésben, hiszen itt a feladatuk volt, hogy azokkal a formagyakorlatokkal induljanak, amelyekre kint is szükségük lesz.
A többi versenyző is szépen teljesített, Tóth Balázs minden fordulóban szép katát bemutatva állhatott a dobogó legfelső fokára. Bendekovics Dorka és Boksán Boglárka életük első Országos Bajnokságán állhatott a dobogóra.
Egyesületünk elnöke Gáncs Krisztián a bíráskodás mellett Kata (formagyakorlat) versenyszámban indult, ahol a a későbbi győztestől kikapva nem jutott a négyes döntőbe, így a 5. helyen végzett. A versenyzőket Szalai László sempai segítette a versenyen.
 
Eredmények:
1.
Eőry Viktória Kata
Tóth Balázs Kata
2.
Gáncs Adrienn Kata
Tóth Anna Kata
3.
Gergácz Péter Kata és Kumite
Gáncs Dávid Kata és Kumite
Tóth Luca Kata és Kumite
Bendekovics Dorka Kihon Ippon Kumite
Boksán Boglárka Kata
Eőry Viktória, Gáncs Adrienn, Tóth Luca Csapat kata
4.
Bendekovics Dorka, Boksán Boglárka, Tóth Anna Csapat kata