2023. április 29-30-án Hradec Kralovéban jártunk a Grand Prix versenyen. Halász Torda nagyon erős kumite mezőnyben szépen versenyezve harmadik lett. A nemrégen összeállt lány kata csapatunk (Deák Hanga, Gáncs Nóra, Pál-Szabó Vivien) első nagyobb versenyükön 5. helyen végzet. Halász Kornél a kadettek 30 fős mezőnyében a nyolcaddöntőig jutott. Kocsis Árpád pedig a felnőttek között mérette meg magát.
Vasárnap a gyerekek kategóriáival folytatódott a verseny. A kezdők és haladók szétválasztása után is 20 fő feletti kategóriák voltak. Kocsi Bendegúz szépen katázva a 4. helyen végzett első nemzetközi versenyén. Deák Hanga és Zsolti mindent beleadtak, de most nem jutott a döntő közelébe. Rengeteg tapasztalatot szereztünk és sok indulót láttunk, akik a nyári győri Világbajnokságon is ott lesznek.
Mindeközben Sopron városa megrendezte 34. Sportgáláját, ahol egyesületünk 5 versenyzőjét díjazták volna, ha nem lennének itt a versenyen. Deák Hanga, Gáncs Nóra, Kocsis Bendegúz, Deák Zsolt és Halász Torda szerepelt a díjazottak listáján.