Megtartottuk évzáró övvizsgánkat. Mindenki szépen teljesített. Az apróbb hibákat átbeszéljük majd és januárban javítjuk az edzéseken.
December 28-án még lesz egy összevont évzáró edzés illetve január 1-én délután egy közös túrázás.
Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Kaptunk egy kis támogatást a SOSZ Hiszek benne programjától. Így most több lehetősége lesz edzeni a versenyzőknek és azoknak akik versenyezni szeretnének.

Bercinek szerveztünk egy meglepetés bulit. Sok-sok éve edz velünk, itt szerezte fekete övét is. Holnap indul Budapestre, hogy a SOTE-n megkezdje tanulmányait. Sok sikert kívánunk neki és visszavárjuk edzésre, ha itthon lesz.
Köszönjük Árpinak a rengeteg munkát, hogy ez az esti buli 1 nap alatt összejöjjön.

Augusztus 25-27. között SKIF Világbajnokság Győrben. Már csak 3 hét és ott leszünk a tatamin. A soproni csapat közösen készül maximumra pörgetve az edzéseket. Ma és holnap dupla edzés, jövő héten Szarvason válogatott összetartás és az utolsó hétvégén is lesznek edzések.
Az induló csapat:
- Kocsis Bendegúz kata
- Deák Zsolt kata
- Deák Hanga kata
- Halász Torda kumite és csapat kumite
- Balla Dániel (Bushido-Viadukt SE) felnőtt kumite és csapat kumite
- Gáncs Krisztián master kata, csapat kata és yakosoku kumite
Hajrá magyarok!

Idén is segítettünk a Sopron Trail csapatának a túra szervezésében. A jó időben rengetegen jöttek ki futni vagy túrázni erre a szuper versenyre.

Gratulálunk a szervezőknek!

 

Megtartottuk nyári övvizsgánkat Lovász György, SKI Magyarországi Szövetségének elnökének vezetésével. A délelőtti és a délutáni edzésen és a vizsgán bemutatott teljesítmény alapján lehetett továbblépni a következő övfokozatra. Mindenki szépen dolgozott a nagy meleg ellenére. Az apróbb hibákat majd megbeszéljük és javítjuk.
Gratulálunk mindenkinek!

Ma rendezték a Kihívás napját. Sportfelügyelet Sopron meghívására és Árki Henriett aerobik és fitness edző szervezésében mi is tartottunk karate edzést.
Mindenki ügyes volt!
 

A 34. Soproni Sportgálán a csehországi verseny miatt nem tudtunk részt venni. Utólag edzésen kapták meg a város elismerő oklevelét és érmét az idei díjazottaink: Kocsis Bendegúz, Deák Zsolt, Deák Hanga, Gáncs Nóra és Halász Torda.
Gratulálunk!