Múlt héten péntek és vasárnap között rendeztük meg a V4 Tigrisek Kupát és edzőtábort a Shotokan Karate-do International Federation Hungaryvel közösen. Vendégeink voltak a Cseh és Lengyel szövetség karatésai is. De több klub képviseltette magát Ausztriából is. A V4Fund támogatásával sikerült egy szuper rendezvényt összehozni. Pénteken és szombaton Ryusho Suzuki sensei (SKIF Hombu Dojo) tartott edzéseket. Szombaton délelőtt az edzők a kötelező továbbképzés keretében elméleti előadásokat hallgattak meg, majd délután ők is csatlakoztak az edzésekhez. Köszönjük Csiszár Szabolcsnak,hogy bemutatta városunkat és Vincze Virgilnek a szakmai részt.
200 körül volt a teljes létszám, aki a rendezvény valamelyik programján részt vett. Nem számítottunk rá, hogy ilyen sokan eljöttök. Ez pénteken látszott is, mert nagyon tele volt a terem, de mi ennek csak örülni tudunk.
Szeretném külön megköszönni Lovász Györgynek és Bucs-Tonk Dóranak a több hónapig tartó szervezést és rengeteg telefont, emailt. Gáncsné Halász Edit titkárnőnknek a rengeteg papírmunkát és türelmet.
Nagyon hálás vagyok az egyesületünk tagjainak, barátainknak és mindenkinek aki hozzárakott bármennyit is a hétvégéhez. Elnézést, hogy nem írok ki mindenkit, de sokan voltatok. Volt aki rendezkedett, volt aki az étkezésben segített vagy csak autóval fuvarozta a lengyeleket, magyarokat.
Ígérem, hogy jövőre is megpróbálunk egy hasonlóan színvonalas rendezvényt csinálni.
Oss
Gáncs Krisztián
Elnök