IX. Crossfutás

Elmentünk segédkezni egy kicsit a Crossfutáson. Ha már ott voltunk, akkor páran rajthoz is álltunk. Bár egyéniben most nem születtek érmek, nem vagyunk szomorúak, mert jól éreztük magunkat.
Csapatban az 5km-es távon egyesületünk elnöke a 2. helyen végzett.

Ultrabalaton 2018 eredmény

Egyesületünk is indított csapatot a 2018. évi Ultrabalatonon. Sikeresen beértünk a célba 211km megtétele után 21:56:00-ás idővel, ami 1:28:11-el jobb a tervezettné és így a középmezőnybe kerültünk.

A csapat tagjai voltak (balról jobbra): Karner Gábor, Dobos Márta, Lipták Viktória, Léderer György, Gáncs Krisztián (csapatkapitány), Léderer Ildikó, Szabó Andrea, Tarnai Krisztián, Németh Diána, Szalai László (kerékpáros kísérő), Gáncs Adrienn, Gáncs Dávid

Fantasztikusan küzdött mindenki!

Európa futás Eisenstadt-Sopron 2018.

Két csapattal vettünk részt az Eisenstadt-Sopron félmaratonon. Mindkét csapatunk az 5. helyen végzett kategóriájában.
Női csapatunk:Adrienn Gáncs, Viktória Éva Lipták, Dóra Tátrai, Anna Tóth, Erna Zsubrits
Vegyes csapatunk: Katalin Szilágyi, Erzsébet Gosztoláné Balogh, Ildikó Lederer, Dávid Gáncs, Gáncs Krisztián

Egyesületünk elnöke Gáncs Krisztián a saját szakaszán kívül egyéniben végigfutotta a távot.
Gratulálunk nekik!

III. Szent Patrik-napi jótékonysági futás.

Egyesületünk Ultrabalatonra készülő csapatának tagjai is ott voltak a III. Szent Patrik-napi jótékonysági futáson.
Gratulálunk a sikeres teljesítéshez!

24. Sárvár-fürdő Félmaraton

Visszatértünk a sárvári félmaratonra és a fiú és vegyes csapatok között korosztályukban első helyen (összesített 8.) végzett a Tátrai Dóra, Gáncs Adrienn, Gáncs Dávid csapat 1:59:24-es idővel. Végig esőben, szélben és hidegben szépen küzdöttek a "srácok".
Gratulálunk nekik!

Hűség Napi Futás 2017.

2017. december 9-én szervezték meg Sopronban a Hűség Napi Futást. Páran elindultunk a nagy hideg ellenére. Gáncs Dávid kategóriájában a 4. helyen ért célba.

Gratulálunk neki!

Ultrabalaton 2018

Egyesületünk sikeresen benevezett a 2018. évi Ultrabalatonra a 10-12 fős csapatok közé. Tavaly az SKI EB miatt nem tudtunk csapatot indítani, de jövő május 12-én ott leszünk a rajtvonalnál.

35. Írottkő hegyi futóverseny

2017. október 1-én rendezték Kőszegen a 35. Írottkő Hegyi Futóversenyt. Egyesületünkből ketten teljesítették a 18 kilométeres távot 550 méter szintemelkedéssel. Gáncs Dávid a legfiatalabb indulóként kategóriájában a második helyen végzett, úgy hogy ez volt eddigi leghosszabb futása.

Gratulálunk neki!

Ágfalvi futónap 2017.

Egy kisebb csapattal kimentünk az ágfalvi futónapra. Gyönyörű időben futhattunk és szépen helyt állt a csapat. 10 kilométeres távon Gáncs Dávid kategóriájában 2. helyen ért célba, Lipták Viktória 3. helyen, míg egyesületünk vezetője Gáncs Krisztián a 6. helyen futott be.
A többiek 1000 méteres illetve 3700 méteres távon indultak és bár dobogóra nem jutottak, de az atlétikás indulók mögött közvetlenül a 4-5. helyen értek célba.
Gratulálunk mindenkinek!

II. Éjszaki futás Sopronban

Két csapattal beneveztünk az II. Éjszakai Félmaratonra. Lány csapatunk (Gáncs Adrienn, Zsebők Cintia, Tóth Anna) a 3. helyet szerezte meg a hölgy csapatok között. A fiúk (Tóth Balázs, Gáncs Dávid, Gáncs Krisztián) 6. helyen végeztek a férfiak mezőnyében.
Gratulálunk nekik!